Beeldjes

uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen

SSL secure
Beveiligde verbinding 

Welkom bij de leukste bijzondere geschenkenwinkel van Nederland

Betalen bij rawa geschenken

Betaalmethoden

Met welke methoden kan ik betalen bij rawa geschenken

U kunt bij rawa geschenken (afhankelijk van wat u bestelt en met uitzondering van bestellingen met hoge bedragen) op één of meer van de volgende manieren betalen:
Veel van de betaling gaan via Pay.nl. Pay.nl is tevens een waarborg voor u, men controleert regelmatig of de webwinkels zich houden aan de gemaakte afspraken.

 

beeldjes metaalCreditcard (Visa, MasterCard en American Express)
U kunt uw  creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met pay.nl voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op je creditcard plaats.

 

beeldjes metaal

iDEAL en mister cash
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.


beeldjes metaalCadeaubonnen, cadeaukaarten of kortingscodes
Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat je de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje.


VVV giftcard
Ook een vvv giftgard gekregen. verzilver deze in onze beeldjes winkel.

Vooraf betalen
U heeft ook de mogelijkheid om  de bestelling te plaatsen en vooraf te betalen, u krijgt dan een mail met uw bestelling en alle benodigde gegevens om een overschrijving te doen.

beeldjes metaalAchteraf betalen met After pay

‘AfterPay voert voor Rawa geschenken het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 300  als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.’