Beeldjes

uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen

SSL secure
Beveiligde verbinding 

Welkom bij de leukste bijzondere geschenkenwinkel van Nederland

Relatiegeschenk

37 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

37 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Bronzen relatiegeschenken

Bijzondere exclusieve relatiegeschenken
Exclusieve relatiegeschenken die ook bijzonder zijn dat zijn de bronzen beeldjes. Deze beelden zullen een bijzonder geschenk zijn tijdens speciale gelegenheden. Wat een bijzondere sculptuur om te mogen geven. Een aantal voorbeelden van bijzondere gelegenheden zijn een jubileum, een bepaald aantal jaren dat een persoon in dienst is, een bruiloft, een speciale prestatie, of het aangaan van een overeenkomst, enzovoort. Beeldjes worden niet altijd uit brons vervaardigd, maar kunnen ook gefabriceerd zijn uit tin, nikkel of verschillende kleurenplatina's. Al deze bijzondere bronzen beeldjes bestaan uit diverse vormen zo veel verschillende voorstellingen.
Zo ook diverse soorten beroepen. Bedrijven van groot  tot klein met een groot of klein budget kunnen hier een sculptuur vinden die exclusief is. Van alles tot het laten zien van goed samenwerken voor een project of een uitbeelding van een goede verstandshouding tussen relaties staat juist bij dit soort beelden centraal. Maar zo ook een medewerker bedanken voor de inzet of voor de geweldige prestatie die hij of zij heeft geleverd. Een waardering laten zien voor de jaren lange inzet bij een jubileum. Niet alleen bedrijfszaken worden uitgebeeld door de bronzen beeldjes, maar ook sporten en dagelijkse bezigheden.

Elke prijs klasse geschenk beeldjes
Voor elke prijs klasse is er vaak wel een beeldje te vinden. Als het niet te veel mag kosten hoeft het nog niet zo te zijn dat het beeldje niet duur of exclusief mag uitzien. Dat is juist het mooie aan deze beelden.

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen voor bronzen beeldjes.  Neem vandaag nog contact met ons op. Het merendeel van de bronzen beeldjes is uit voorraad leverbaar. Wanneer u vragen hebt over bronzen beeldjes, kunt u deze altijd stellen via de chat of email.