Beeldjes

uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen

SSL secure
Beveiligde verbinding 

Welkom bij de leukste bijzondere geschenkenwinkel van Nederland

Beroepen geschenken

4 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Beroepengeschenken

Op zoek naar een uniek beroepenbeeldje, dan bent u in de categorie beroepengeschenken op de juiste plaats. Beroepengeschenken is een bronzen beelden collectie die allemaal betrekking hebben op beroepen. Uitermate geschikt om als geschenk te geven aan een zakenpartner of relatie als relatiegeschenk. Of als afscheidscadeau of misschien heeft u het nodig voor een jubileum? Buiten deze collectie vind u in de andere beelden galerij ook passende beelden voor beroepen. bijvoorbeeld bij prestatie beeldjes.

De beeldjes van beroepen sculpturen kunnen gemaakt zijn uit brons of uit een tin legering die later is verbronsd. Alle bijzondere geschenken en beeldjes zijn met de handgemaakt en zijn een mooi geschenk tijdens een jubileum of voor een leuke collega.  Een leuk aandenken dat niet alledaags is en waarvan ze nog lange tijd zullen herinneren van wie en wanneer ze het hebben gekregen. Overal te plaatsen zijn deze beelden, maar de beeldjes geschenken zijn ook uitermate geschikt om te geven voor als examen cadeau. Wat na een aantal jaar hard werken verdiend het wel een bijzonder geschenk.

Beroepengeschenken

De beroepengeschenken zijn onderverdeeld in verschillende categorieën en in de verschillende materialen. Beroepen geschenken koop je bij bijzonder geschenk. Het is een uniek cadeau met mooie herinneringen aan een mooie tijd.